a sterioscopic drawing

A sterioscopic drawing, is that even possible?

tekening2809-sterioscopic

tekening We vieren het toch, ansichtkaart, opdracht, spinvis, tekening, we vieren het toch

We vieren het toch

‘We vieren het toch’ is een songtitel van Spinvis, en een eindejaarsshow die Spinvis gaf 27 op december in Tivoli Vredenburg in Utrecht, samen met o.a. Micha Wertheim, Het Nederlands Kamerkoor, Maartje Wortel, Flo & Ckoe en Ingmar Heytze.

Spinvis had 10 tekenaars uitgenodigd een ansichtkaart te tekenen met als onderwerp de titel van de avond. 27 December is een speciale dag, omdat dat de sterfdag is van mijn vader. Daarom deze tekening.

RuSt-wevierenhettoch-800

 

Tijdens de voorstelling waren Ckoe en Flo cartoons aan het tekenen die groot geprojecteerd werden. Tijdens  ‘Overvecht’ legden ze de ansichtkaarten een voor een in hun projectie, met mijn tekening als laatst, zodat deze bleef liggen tijdens het liedje.

 

 

tekening kleurentekening, kleur, kleurentekening

kleurentekening

Tekening nummer 2633 in kleur. Blijft leuk om af en toe met kleur te experimenteren. Dit zijn Alwine en ik in de bioscoop.

la bédé est dans la rue

la bédé est dans la rue

Eind januari 2014 gingen ruim 20 tekenaars naar Angoulême om daar getekende affiches te make, op initiatief van Joost Swarte en Gert Jan Pos. Ik mocht mee als blogger en tekenaar. Zie het blog.

M'n eerste affiche. François Hollande zou weg gaan, en wij kwamen.

M’n eerste affiche. François Hollande zou weg gaan, en wij kwamen.

M'n tweede affiche. Even wat vooroordelen waarmaken.

M’n tweede affiche. Even wat vooroordelen waarmaken.